O.B.F. feat Charlie P + Green Light Dj

Charlie P ha estat cantant des de la primerenca edat de 5 anys, començant com a cantant de Motown / Blues abans d’iniciar-se en la música Reggae.

Tenint connexió amb el Reggae abans que ell naixés (el seu oncle toca el popular Simba Sound) Aviat la veu de Charlie es va unir al col·lectiu ska Goldmaster All-Stars, als 11 anys la seva passió per la música jamaicana el va convertir en un conegut talent . Nick Dubateers, un home que posseïa un sound system local, aviat va notar les habilitats de Charlie i el va portar a l’estudi Conscious Sounds per gravar el primer àlbum ‘Hustle’, amb el qual ell i els Dubateers van recórrer extensivament per Europa, així com per Mèxic . Els seus primers sis vinils, així com el debut de vídeo ‘Backstabbers’ va ajudar a desenvolupar el seu talent natural i distintiu que li ha fet ser un èxit en el circuit del sistema de Reggae Sound i més enllà.

Des 2016 i més enllà sembla que continuarà en la mateixa línia, amb un EP complet programat amb O.B.F Soundsystem i la introducció del seu propi segell, Boxman Records.

Date

Jun 01 2018 - Jun 02 2018

Time

23:00 - 06:00

Location

Sala Apolo
Sala Apolo, Carrer Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona, Spain
Category